Slik reserverer du tid

Reserver tid med Folkekortet

Viktig info!

Vi justerer på bookingrutinene slik at det blir likt for alle anlegg i Folkehallene. Følgende rutiner gjelder fra 16.august:

Du lager din egen bruker for forhåndsbooking av gruppetimer og aktiviteter under Min Side.

OBS! Vi minner om at alle MÅ booke tid for egentrening. Last ned vår booking app iBooking i enten App Store eller Google Play, eller reserver tid via våre nettsider https://folkehallene.ibooking.no/webapp/timeplan/?gyms=840

Har du problemer med bookingen? Ring oss på 919 12 765, så hjelper vi deg!

 

Timer blir tilgjengelig for booking nøyaktig 3 døgn før timen starter (på hjemmeside og i app), og er tilgjengelig for booking frem til 30 minutter før timen starter. Avbestillingsfristen for timer er 2 timer før timen starter.

OBS! Oppmøte til time må bekreftes på bookingterminal i resepsjonen senest 5 minutter før timen starter.

 

Dersom det er fullbooket kan du sette deg på venteliste. Du vil få melding på SMS dersom det blir ledig plass. Har du ikke fått plass må du møte opp senest 15 minutter før timen starter, og registrere kortet ditt i bookingterminalen for å beholde din plass på ventelisten.

Dersom man ikke møter opp på en time, eller avbestiller etter fristens utløp, så gir dette en anmerkning i form av en «prikk» Denne forsvinner etter 30 dager.

Hvis man pådrar seg 3 «aktive» prikker så mister man muligheten til å forhåndsbooke gruppetimer i perioden frem til den «eldste» prikken forsvinner.

Reservere plass med personlig Folkekort

For ordinære folkekort reserveres plass her.

Vi ber deg om å møte på tiden som er bestilt. Reserverte plasser frigis 10 minutter etter reservert klokkeslett – dette for å gi flest mulig tilgang til aktivitetene. Vi ber også om at du er helt ute av hallen ved sluttidspunktet.

Kontakt oss på sandneshallen@folkehallene.no eller tlf. 919 12 765 ved spørsmål.

Reservere tid med Folkekort Familie

Voksne/barn med registrert telefonnummer kan reservere plass her.

Det må bestilles plass til alle som skal besøke oss, også barn.

Plass til barn uten eget telefonnummer må reserveres på e-post til sandneshallen@folkehallene.no eller tlf. 919 12 765 ved spørsmål.

Reservere tid med Folkekort Bedrift

Plass reserveres på e-post til sandneshallen@folkehallene.no eller tlf. 919 12 765.

Vi hjelper deg så snart vi kan. Det må reserveres plass til alle som skal benytte kortene.

Vi ber deg om å møte på tiden som er bestilt. Reserverte plasser frigis 10 minutter etter reservert klokkeslett – dette for å gi flest mulig tilgang til aktivitetene. Vi ber også om at du er helt ute av hallen ved sluttidspunktet.