Skole og barnehage

Reserver tid med Folkekortet

Gratis adgang for den offentlige grunnskolen og barnehager i eierkommunene

Den offentlige grunnskolen (og barnehage) i eierkommunene Stavanger, Sandnes og Randaberg har gratis adgang på dagtid i Vår Energi Arena Sandneshallen.

Private skoler, fylkeskommunale skoler og skoler utenom eierkommunene betaler 40,- i adgang pr elev. Merk at vi ikke har kontantsalg. Betaling med kort eller faktura (ta med rekvisisjon). Fakturagebyr 50,- kommer i tillegg.

Alle skoler som skal benytte hallen må registrere besøket sitt på forhånd. Se link til booking under hver enkelt aktivitet.

 

VIKTIG INFO FOR BRUK AV HALLEN:

  • Alle som benytter seg av garderober skal rydde og koste etter seg. Vi kan dessverre ikke garantere garderober til alle.
  • Lærere og trenere har ansvaret for å sjekke at garderoben er ryddig og fin etter bruk.
  • Gebyr på 650,- vil bli sendt til skolen/idrettslaget om dette ikke avholdes.
  • Det er kun tillatt å ha mat og drikke på tribunen inne i hallen. Hjelp oss å holde det rent og trivelig. Resepsjonsområdet kan dessverre ikke benyttes til spisepausen, grunnet midlertidige klasserom.

Friidrett

Vi kan tilby lengde, 3 steg, stavhopp, høyde, kule, slegge, diskos, spyd, 200 meters rundbane med doserte svinger, 110 meter sprint og hekk. Området er stort og det er plass til mange! Vær derfor oppmerksom på at flere skolegrupper kan bookes inn samtidig. Vis hensyn.

Send forespørsel til e-post til sandnes@folkehallene.no

Oppgi dato, klokkeslett og antall barn.

Ballspill og turn

Håndball, basketball, badminton, landhockey, volleyball eller turn. Ballbingen i hallen er på størrelse med en håndballbane og kan deles inn i tre deler. Det er plass til 30 personer på hver tredjedel, litt avhengig av ønsket aktivitet.

Send forespørsel til e-post til sandnes@folkehallene.no

Oppgi dato, klokkeslett og antall barn.

 

Klatring

For å benytte klatreveggen må det være en ansvarlig person med tilstrekkelig kompetanse. Det er skolen sitt ansvar å benytte tilstrekkelig kompetanse. Mer om kompetanseanbefalinger på Norges klatreforbund sine nettsider finner du her. Det er mulig å leie instruktører(verter) som kan sikre.

Send forespørsel til e-post til sandnes@folkehallene.no

Oppgi dato, klokkeslett og antall barn.